+31 6 4061 2537
Follow

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal bij alles wat we doen.

Van productontwikkeling tot integratie, tot hoe we onze producten kopen en produceren, duurzaamheid dringt door in alles wat we doen bij HRD BV.

Meedoen aan een groene markt

Hier bij HRD BV streven we ernaar alleen samen te werken met leveranciers die in dezelfde waarden geloven als wij op het gebied van duurzaamheid, en die de bredere overgang naar Net Zero ondersteunen. Zo werken wij bijvoorbeeld nauw samen met Henkel leverancier van onze coatings en lijm en Rubbergreen de producent van het Anti-loopmat systeem (VOEG VOORKEURSLEVERANCIER IN MET INFO WAT ZE DOEN). Zie de website van Rubbergreen en Henkel

We zijn er trots op open en eerlijk te zijn met onze klanten over hoe we onze producten ontwerpen en vervaardigen, en laten op transparante wijze zien hoe onze inzet voor een groenere toekomst van invloed is op alles wat we dagelijks doen.

Onze transparantie en hechte relaties stellen ons in staat om opvallende oplossingen te produceren die een positieve impact hebben op de bedrijfsvoering en nieuwe rollen creëren voor de lokale gemeenschap. Duurzaamheid gaat voor ons evenzeer over mensen als over het milieu. We vinden het belangrijk om mensen aan het werk te houden, en investeren in en koesteren het toekomstige personeelsbestand om de volgende generatie talent in het spoor te creëren.

Onze groene referenties:

Onze groene processen:

  • 70% van de producten wordt gerecycled
  • Elektrische voertuigen en heftrucks
  • 100% van het afval van onze fabrieken wordt gerecycled
  • Waar mogelijk wordt al het kantoorafval gerecycled en al het afval wordt samengeperst tot brandstofbalen

Onze groene producten:

Net als bij andere bedrijven binnen de bredere HIRD-familie, zorgen we ervoor dat elk afzonderlijk product dat we ontwikkelen en produceren wordt ondersteund door voordelen voor het milieu en een lange levensduur garandeert. Wanneer producten uiteindelijk het einde van hun levensduur bereiken, streven we ernaar om ervoor te zorgen dat deze producten veilig en duurzaam kunnen worden gerecycled.

Ons groene team:

We zijn er trots op een team in dienst te hebben dat enthousiast is over duurzaamheid en zo vaak mogelijk positieve veranderingen doorvoert. We geloven in het doel om Net Zero te bereiken, en elk proces en elke beslissing die we nemen, wordt gedreven door onze passie om een groenere toekomst te creëren.

Om dit te bereiken volgen we de juiste opleidingen die ons personeel in staat stellen om milieubewuster te handelen en te opereren. Dit helpt om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en zo vaak mogelijk stapsgewijze en grootschalige veranderingen door te voeren.

We worden binnenkort een werkgever met leefbaar loon en omarmen werknemers van alle etniciteit, leeftijden en achtergronden.